AmaWaterways

Een AmaWaterways-riviercruise gaat over meer dan de bestemming - het is de reis. Wij nodigen u uit op één ​​van onze riviercruises in Europa, Azië of Afrika om de wereld te zien in luxe en comfort.

Aranui

Cruisen aan boord van een vrachtschip en zo de pracht van de Markiezen in Frans Polynesië ontdekken is gegarandeerd een heel aparte ervaring.

Celebrity Cruises

De wereld is veranderd. Smaken zijn veranderd. Daarom heeft Celebrity Cruises opnieuw gedefinieerd wat u kunt verwachten van een luxueuze cruisevakantie.

Crystal Cruises

Met veel zorg uitgekozen routes en havens waar de schepen 1 of 2 nachten ter plaatse blijven zodat de gasten alle tijd hebben om de bestemming rustig te ontdekken.

Crystal River Cruises

Crystal Cruises heeft grootse plannen voor de toekomst en is volop bezig om zijn cruiseprodukt uit te breiden, met onder andere riviercruises. Net zoals met hun zeecruises, willen ze hier het verschil maken : de “Crystal River Difference”.

Hapag-Lloyd Cruises

Gekend voor haar originele excursieprogramma’s, aantrekkelijke cruisecombinaties, flexibiliteit en een enorme keuze aan routes.

Holland America Line

Deze Amerikaanse rederij van Nederlandse oorsprong beschikt over een vloot van 15 schepen van verschillende grootte, van 835 tot maximaal 2.106 gasten.

Noble Caledonia

Woorden schieten soms te kort tijdens intense expeditiecruises.

Oceania Cruises

Cruisen met Oceania Cruises is een wereld apart! Vanaf het moment dat u aan boord stapt op één van de 5 midsize schepen, hartelijk begroet door het personeel, voelt u het verschil. Ondertussen is deze rederij, in de categorie middelgrote schepen, niet meer weg te denken in de wereld van de verfijnde cruises.

Oceanwide Expeditions

Beleef ongekende emoties in de poolgebieden

Paul Gauguin Cruises

Welkom in Polynesië, één van de laatste natuurparels van deze aarde! Hier verbleef de legendarische Franse schilder, Paul Gauguin, de laatste jaren van zijn leven.

Ponant Yacht & Expedition Cruises

Ponant is een Franse rederij met 5 schepen, elk met een eigen karakter, met een touch “Savoir Vivre”.

Poseidon Expeditions

Nieuwsgierige, veeleisende reizigers de perfecte combinatie van comfort en persoonlijke service laten ervaren, mooi in evenwicht met avontuurlijke mogelijkheden.

Regent Seven Seas Cruises

Dromen van een plek waar luxe eenvoudig is, al uw wensen vervuld worden .. en waar écht alles is inbegrepen. Bij Regent Seven Seas is niet alleen het vol pension op gourmet niveau en de maaltijden in de specialiteitenrestaurants inbegrepen, maar ook alle fooien en geselecteerde dranken, zoals champagne, cocktails, longdrinks, aperitieven en kwaliteitswijnen!

Sea Cloud Cruises

Het was door het verlangen naar verre bestemmingen en naar het grote onbekende, dat mensen begonnen schepen te bouwen en de wereld te ontdekken. Het was de wind in de zeilen die hen overal bracht. De 2 windjammers Sea Cloud en Sea Cloud II geven dezelfde nostalgische atmosfeer weer.

Sea Dream Yacht Club

De 2 jachten, Sea Dream I en II, staan garant voor een unieke en sfeervolle jachtcruisevakantie met een heel persoonlijke service.

Seabourn

Cruisen op één van de schepen van Seabourn is een unieke belevenis. Het is alsof u logeert in een boetiekhotel met een intieme sfeer, waar het personeel u direct kent en snel inspeelt op uw wensen. Het enige verschil is, dat u nu op een schip bent, dat van de ene bestemming naar de andere vaart, terwijl u dineert, danst en droomt over welke ontdekkingen u de volgende dagen te wachten staan.

Silversea

De wereld van Silversea: een uitnodiging voor een uitzonderlijke ervaring! Het is een wereld van Europese elegantie, gepersonaliseerde service en tijdloze glamour. Aan boord van de schepen ontdekt u een passie voor perfectie, onberispelijke service, verfijnde gastronomie. Dit alles omgeven met Italiaanse flair.

Star Clippers

Een groep dolfijnen speelt in de rollende boeggolven. Terwijl de zon net boven de nok van de ra uitkomt, heft u het glas bij het zwembad op dit geluk, het “huwelijk” van een geweldige cruisevakantie met de romantiek van het zeilen aan boord van een echte klipper, zonder het materiële comfort op te geven.

The Ritz-Carlton Yacht Collection

Live untethered, live fully!