€ 5.009
€ 4.083

Anakonda Amazon Cruises

Promo
8
dagen
vanaf
€ 4.083
ipv
€ 5.009
Vertrek op woensdag en zondag in 2021
Bestemming 

Zuid-Amerika

Omschrijving 

Een unieke manier om de Ecuadoriaanse Amazone te ontdekken!

Geniet aan boord van alle comfort: 14 standaard suites met airconditioning, een eigen badkamer met warm water, Frans balkon en kamerhoge ramen. De 4 Deluxe Suites beschikken bovendien over een bubbelbad en een balkon. Voor lezingen staat de conferentiezaal ter beschikking. Er is ook een gezellige bar, lounge, leeszaal en boetiek aan boord. Naast het restaurant met adembenemend uitzicht, kunt u ook volop genieten van de Al Fresco Shaded Lounge, met buitenjacuzzi op het bovendek van het schip.

  • Dag 1: Quito – Coca – Napo rivier
  • Dag 2: Yasuni National Park
  • Dag 3: Kichwa Family & live on board
  • Dag 4: Observation Canopy Tower & Forest Adventure
  • Dag 5: Indillama & Napo rivier (de noordelijke kant van Yasuni National Park)
  • Dag 6: Pañacocha Biological Corridor
  • Dag 7: Parrot Clay Licks – Amazonian Communities
  • Dag 8: Terugkeer naar Coca

Vertrek: wekelijks in 2021 : woensdag/woensdag of zondag/zondag

-20% vroegboekkorting (bij reservatie vóór 30/03/20)

Bekijk onze brochure

Foto's: Anakonda Amazon Cruises

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: cruise in vol pension, Suite (met Frans balkon), onbeperkt water, koffie en thee aan boord, excursies zoals gepland, lokale natuurgids aan boord, exclusieve toegang tot de VIP-lounge in Coca City (vóór en na de cruise), transfers naar en van het cruiseschip in Coca, vluchten Quito-Coca h/t, gepersonaliseerde privé-assistentie op de luchthavens van Quito en Coca, havengelden.

Niet inbegrepen: internationale vluchten, alcoholische en niet-alcoholische dranken, persoonlijke uitgaven, annulatie- en reisverzekering. Algemene voorwaarden volgens de brochures van Anakonda en Footprints. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid – 25/02/2020.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request (cloned)

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.