€ 2.010

Constance Belle Mare Plage

8
dagen
vanaf
ipv
€ 2.010
SUPER PROMO
Bestemming 

Mauritius

Mauritius heeft alle nodige ingrediënten voor een zwoele ontspannende vakantie: parelwitte zandstranden, smaragdgroene lagunes en wuivende casuarina’s. De schitterende kustlijn gaat over in eindeloze suikerrietplantages met op de achtergrond het centrale grillig gevormde gebergte. Vrijwel het volledige eiland is omringd door een eeuwenoud koraalrif dat een myriade aan tropische vissoorten huisvest. Voor watersportfanaten is Mauritius een paradijs.

Omschrijving 

40% KORTING OP HET VERBLIJF

UPGRADE NAAR VOL PENSION

Prijs omvat 

Prijs per persoon omvat: vluchten Brussel Zuid - Mauritius h/t via Parijs CDG met TGV/Air France (L/X-klasse), privetransfers, 7 nachten verblijf in een Prestige Room, vol pension en taksen.

Niet inbegrepen : persoonlijke uitgaven, verzekering. Aanbod geldig voor een verblijf tussen 16/08 en 29/09/2019. De kortingen zijn reeds verrekend in de prijs. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. 12/06/2018.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.