€ 7.694

Crystal Cruises. Mahe - Mahe

8
dagen
vanaf
ipv
€ 7.694
Vertrek op 24/01, 31/01, 07/02, 14/02 & 21/02/2021 aan boord van de Crystal Esprit
Bestemming 

Indische Oceaan

Omschrijving 

Waar kan men nog genieten in paradijselijke baaien en lagunes, omgeven door een weelderige en tropische natuur, dit zonder enige vorm van drukte, massa, stress? Dit is perfect mogelijk op de Seychellen, een archipel met 115 ongerepte eilanden te midden van de onmetelijke azuurblauwe Indische Oceaan.

  • Dag 1: Mahe
  • Dag 2: St. Anne Island
  • Dag 3: Praslin
  • Dag 4: La Passe & Laraie Bay
  • Dag 5: Laraie Bay
  • Dag 6: Aride Island
  • Dag 7: Mahé
  • Dag 8: Mahé

Yacht Suite, cat. S4: vanaf 7.694 Euro per persoon

Onze tip voor een verlenging : Verleng in één van de Constance Hotels: Ephelia op Mahé of Lemuria op Praslin. Of waarom geen combinatie van de twee?

In onze nieuwste brochure vindt u meer dan 25 rederijen en 70 vaarroutes, meteen de ruimste keuze aan luxe cruises op de Belgische markt. 64 pagina’s onthullen onze selectie zee-, expeditie-, rivier-, yacht- en zeilcruises. Wereldwijd van Groenland tot Australië, van Japan tot Zuid-Afrika, zeilcruises van de Dalmatische kust tot de Seychellen en riviercruises van de Mekong tot de Amazone. Ontdek het hier.

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: cruise in all inclusive, Yacht Suite; cat. S4 en havengelden.

Niet inbegrepen: vluchten en transfers (op aanvraag), persoonlijke uitgaven, annulatie- en reisverzekering. Algemene voorwaarden volgens de brochures van Crystal Cruises en Footprints. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid – 09/03/2020.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request (cloned)

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.