€ 4.735

Hoppen van het ene paradijsje naar het andere paradijsje tijdens 1 reis

13
dagen
vanaf
ipv
€ 4.735
Niets is zo ideaal om de eilanden rond Tahiti te ontdekken dan met een island hoppingsprogramma.
Bestemming 

Polynésie

Omschrijving 

Footprints heeft een mooi 13-daags programma uitgewerkt met een paar dagen Los Angeles om het nog betoverender te maken :

17/11 : aankomst op de luchthaven van Los Angeles en ophalen van je huurwagen (Ford Mustang cabrio)
17/11 : check-in in Hotel The Dixie Hollywood (Hollywood Boulevard), in een Kingsize Room, op basis van logies (gratis parking !)
18/11 : inlevering van de huurwagen op de luchthaven van Los Angeles

Ontdek een breed scala aan boetieks, Hollywood-studio's en beroemde restaurants op een steenworp afstand van The Dixie Hollywood.

Onze tip: Vanaf Griffith Park Observatory, een sterrenwacht centrum, heb je een subliem uitzicht over de stad. Volgens sommige heb je hier zelfs het mooiste zicht op de stad der engelen, dit is dus zeker een bezoekje waard tijdens je trip. Je kunt meer dan goed de skyline van LA bekijken, maar je hebt er ook goed uitzicht over de befaamde Hollywood letters.

18/11 : aankomst op de luchthaven van Papeete en transfer naar Hotel Tahiti Pearl Beach Resort
18/11 – 19/11 : 1 nacht in een Ocean View – Jacuzzi Room, op basis van logies en ontbijt (buffet)

Tahiti Pearl Beach Resort is jouw ideale kennismaking met Papeete, de hoofdstad van Tahiti. Dit gastvriendelijke hotel ligt aan het zwarte lavastrand van Lafayette Beach aan de noordoostkant van het eiland en een goede uitvalsbasis om de streek te verkennen.

Onze tip: In het noorden van Tahiti ligt de Venuspunt, een in zee uitstekend stuk land met een zwart zandstrand en een vuurtoren. Het kreeg zijn naam van ontdekkingsreiziger kapitein James Cook, die hier in 1769 was toen de planeet Venus een zonsverduistering veroorzaakte.

19/11 : transfer van het hotel naar de lokale luchthaven en vlucht van Papeete naar Moorea
19/11 : transfer van de luchthaven naar Hotel Manava Beach Resort & Spa Moorea
19/11-21/11 : 2 nachten in een Premium Overwater Bungalow, in halfpension

Het Manava Beach Resort & Spa Moorea ligt aan de kust, vlak bij het dorp Maharepa en de majestueuze Cook's Bay en de Golf van Moorea. Dit traditionele en eigentijdse resort in Polynesische stijl biedt 90 kamers en bungalows, evenals een restaurant, twee gezellige bars, een overloopzwembad, een eigen spa, een vergaderruimte, een boetiek en een eigen duikcentrum.

Onze tip: Het Tiki Theatre Village, aan de westkust van Moorea, is zeker een bezoek waard. Hier wordt de levensstijl van de oorspronkelijke Polynesische bevolking waarheidsgetrouw weergegeven in een dorp met ondermeer traditionele huizen en tempels.

21/11 : transfer van het hotel naar de luchthaven en vlucht van Moorea naar Bora Bora
21/11 : transfer van de luchthaven naar Hotel InterContinenal Bora Bora Resort & Thalasso Spa
21/11-24/11 : 3 nachten in een Diamond Overwater Villa, in halfpension

Het befaamde Intercontinental Bora Bora Resort & Thalasso Spa is prachtig gelegen op het koraaleiland Motu Piti Aau nabij Bora Bora. Het middelpunt van dit Frans-Polynesische paradijsje is de bekroonde “Deep Ocean Spa”. Deze spa maakt gebruik van het zeewater, dat uit wel 900 meter onder de grond wordt gehaald. Het is daarmee het allereerste spa-resort dat de voordelen van het diepzeewater gebruikt om een eco-vriendelijk systeem op te zetten.

Onze tip: onmogelijk om niet verliefd te raken op Bora Bora: dit is de hemel op aarde. Iedereen wil wel wegdromen rond de paradijselijk lagune, omzoomd door een koraalrif. Deze Perle du Pacifique staat hoog op het lijstje bij iedere toerist die Frans Polynesië bezoekt. Bora Bora wil je niet gemist hebben.

24/11 : transfer van het hotel naar de luchthaven en vlucht van Bora Bora naar Rangiroa
24/11 : transfer van de luchthaven naar Les Relais de Joséphine
24/11-26/11 : 2 nachten in een Bungalow, in halfpension
26/11 : transfer van Relais de Joséphine naar de luchthaven en vlucht van Rangiroa naar Papeete

Dit geheel van 7 bungalows werd ingericht in een koloniale stijl en beschikt over een kleine en gezellige tuin met uitzicht op de Tiputa Passage, de attractie van het eiland. Er is geen strand maar je hebt wel de mogelijkheid dolfijnen te spotten en lokale vissers te observeren.

Onze tip: De Tiputa Passage, samen met de Avatoru Passage, één van de enige twee passages van Rangiroa, is een mythische duikplek, wereldberoemd om zijn talloze dolfijnen, hamerhaaien en mantaroggen. Alhoewel de Tiputa Passage vooral een duiklocatie is, kan je ook al snorkelend dit onderwaterparadijs verkennen.

27/11 : aankomst op de luchthaven van Los Angeles en ophalen van de huurwagen (Ford Mustang Cabrio)
27/11 : check-in in Hotel The Dixie Hollywood (Hollywood Boulevard), in een Kingsize Room, op basis van logies (gratis parking !)
30/11 : inlevering van de huurwagen op de luchthaven van Los Angeles

Prijs pakket zonder de internationale vluchten vanaf 4.735 € per persoon
Prijs internationale vluchten : 1.810 € per persoon (luchthaventaksen inbegrepen)

  • AF 066 17NOV 7 CDGLAX HK2 1015 1300 17NOV
  • TN 00718NOV 1 LAXPPT HK2 1615 2225 18NOV
  • TN 008 26NOV 2 PPTLAX HK2 2315 0855 27NOV
  • AF 069 30NOV 6 LAXCDG HK2 1825 1415 01DEC
Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: programma zoals beschreven, binnenlandse vluchten.

Niet inbegrepen: internationale vluchten (1.810 € per persoon), lokale taksen, verzekering. Aanbod geldig voor vertrek op 17/11/2019. Prijs andere data op aanvraag. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. 21/08/2019

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Brochure request

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.