€ 6.880

Ponant. Reykjavik - Bergen

10
dagen
vanaf
ipv
€ 6.880
Vertrek op 20/07/20 aan boord van de Le Bellot
Bestemming 

Europa

Omschrijving 

Ontdek Noord-Europa en de vele eilanden dankzij een onvergetelijke reis op zee.

Vanuit IJsland gaat deze 10-daagse cruise aan boord van Le Bellot, één van de nieuwste schepen van de vloot, naar Noorwegen, via Schotland, de Orkney-eilanden en de Shetland-eilanden, voor een reis naar het land van legendes.

Programma: Reykjavik (overnight) – Heimaey – Seydisfjördur – Stornoway – Kirkwall – Lerwick – Olden - Bergen

Inclusief:

  • Vluchten met vertrek/aankomst in Parijs
  • Transfers
  • Cabine deluxe
  • Stadsrondrit Bergen
Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: vluchten Parijs – Reykjavik/Bergen – Parijs georganiseerd door de rederij, transfers, cruise in vol pension in een buitenkajuit met balkon (cabine deluxe), open bar, havengelden en stadsrondrit Bergen.

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven, annulatie- en reisverzekering. Algemene voorwaarden volgens de brochures van Ponant en Footprints. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen zijn geldig onder voorwaarden en volgens beschikbaarheid – 5 augustus 2019.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request (cloned)

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.