€ 8.319

Regent Seven Seas Cruises. Capetown - Capetown

15
dagen
vanaf
ipv
€ 8.319
Vertrek op 8 december 2020 aan boord van de Seven Seas Voyager
Bestemming 

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika staat garant voor een schitterend landschap, een heerlijk klimaat en een rijke wildpopulatie. Het is een land vol paradoxen: van hete woestijn tot met sneeuw bedekte bergen, van bosjesmannen tot de moderne westerse cultuur.

Zuid-Afrika heeft een schitterend aanbod aan wildparken verspreid over het ganse land. Het bekendste en meest uitgestrekte safarigebied is het 2 miljoen ha grote Kruger National Park met aangrenzend verscheidene privéreservaten. De privéconcessies van het Kruger Park kunnen ingedeeld worden in 3 grote “Big Five” (leeuw, luipaard, olifant, buffel & neushoorn) zones: het Timbavati Game Reserve, Manyeleti Game Reserve en het Sabi Sands gebied. Hluhluwe en Umfolozi Game Reserves in KwaZulu Natal behoren tot de oudste natuurreservaten van Zuid-Afrika. In de nabijheid liggen ook de privé wildreservaten van Phinda en Thanda en het Greater St.Lucia Wetland Park, een waterrijk natuurgebied langs de kust. Madikwe Game Reserve en Welgevonden Private Game Reserve, op korte afstand ten noorden van Johannesburg, zijn 2 van de recentste malariavrije parken waar de “Big Five” voorkomen. In combinatie met de tuinroute zijn Addo Elephant National Park en Kwandwe Private Game Reserve ideale locaties voor een safari.

Maar Zuid-Afrika heeft veel meer te bieden dan enkel wildparken!

De Mpumalanga Provincie beschikt over een gevarieerd landschap van canyons, valleien, bergen, heuvels, bossen, watervallen tot historische stadjes zoals Pilgrim’s Rest. Three Rondavels, God’s Window en Bourke’s Luck Potholes zijn een paar van de hoogtepunten van deze panoramaroute.

Swaziland is een onafhankelijk koninkrijk bijna volledig omringd door Zuid-Afrika. Dit kleinste land van Afrika staat bekend om z’n lokale, kleurrijke marktjes, typisch Afrikaanse dorpjes, prachtige heuvellandschappen en kaarsenfabrieken.

En dan is er nog de veelzijdige Westkaap. De uitzonderlijk mooie ligging en het aangename klimaat maken van Kaapstad één van de aantrekkelijkste steden ter wereld. Niet te missen zijn de Tafelberg, het Kaapse schiereiland met Cape Point, de Kirstenbosch Gardens en Victoria & Alfred Waterfront. Ten noorden van Kaapstad ligt de mooiste wijnsteek van Zuid Afrika met statige wijnhuizen te midden weelderig groene wijngaarden. Langs de wondermooie kustlijn vind je de walvisroute en de befaamde tuinroute.

“An animal of South Africa, which in its domesticated state resembles a horse, a buffalo and a stag. In its wild condition it is something like a thunderbolt, an earthquake and a cyclone.” Ambrose Pierce

Omschrijving 

Programma: Capetown – Walvis Bay – Luderitz – Port Elizabeth – Durban (overnight) – Maputo – Richards Bay – Mossel Bay - Capetown

 • 4-daags préprogramma : Winelands & Wildlife
 • Transfers
 • Deluxe Veranda Suite, cat. G
 • 25 gratis excursies
 • WiFi

Winelands & Wildlife préprogramma omvat:

 • Lokale wijngaard, inclusief wijnproeverij
 • Franschhoek, inclusief bezoek aan het Huguenot Memorial & Museum
 • Picnic lunch in een wijngaard
 • Stellenbosch
 • Game Reserve Aquila, inclusief rit door het park met een 4x4
 • Buffet Lunch in “Boma” Restaurant
 • Kaap de Goede Hoop
 • Pinguin kolonie in Boulders Beach

U logeert 3 nachten in het Southern Sun Cullinan Hotel, een first class hotel gelegen vlakbij de V&A Waterfront, op basis van logies/ontbijt.

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: transfers, 4-daags préprogramma Winelands & Wildlife, cruise in all inclusive, Deluxe Veranda Suite, cat. G, 25 excursies, havengelden en gratis onbeperkt WIFI tijdens de cruise.

Niet inbegrepen: vluchten (op aanvraag mogelijk), persoonlijke uitgaven, annulatie- en reisverzekering. Algemene voorwaarden volgens de brochures van Regent Seven Seas Cruises en Footprints. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid - 04/12/2018