€ 705

Romantiek & Spa in Chiang Rai

4
dagen
vanaf
ipv
€ 705
De hoogtepunten van de noordelijk Thaise regio met romantische diners en een Royal Siamese traditionele massage
Bestemming 

Thailand

  • rijke culturele erfenis
  • serene boeddhistische tempels
  • bruisende moderne metropool Bangkok
  • weelderige en afwisselende natuur en landschappen
  • authentieke bergvolkeren
  • prachtige hotels met spa en wellness aanbod
  • exotisch witte stranden
Omschrijving 

Dag 01: Chiang Rai (D)
Bij aankomst op de luchthaven van Chiang Rai, wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Per transfer naar uw hotel (opgelet: geen vroege check-in inbegrepen).
In de namiddag maakt u een eerste ontdekking van het charmante Chiang Rai. Een tricycle neemt u mee naar 2 van de belangrijkste tempels in de stad. U begint aan de Wat Phra Sing met een replica van een zéér heilig Boeddhabeeld. Vervolgens naar de charmante What Phra Keow, wat in de 13de eeuw de eerste verblijfsplaats van het heilige Smaragden Boeddhabeeld was. ’s Avonds geniet u een Thai welkomstdiner in het resort, waar u een eerste indruk krijgt van de Noord Thaise gastronomie.
OVERNACHTING in The Legend Chiang Rai Boutique River Resort & Spa – Grand Deluxe Studio

Dag 02: Chiang Rai (O, D)
Ochtendexcursie naar de befaamde Gouden Driehoek of het drielandenpunt tussen Myanmar, Laos en Thailand (gescheiden door de Mekong en de Sop Ruak rivier). Aangekomen maakt u een pittoresk boottochtje stroomafwaarts naar Chiang Saen, de oude hoofdstad van een noordelijk Thai koninkrijk. Chiang Saen is opgericht in de 13de eeuw en meermaals verlaten wegen dreigingen van de Birmanen. De unieke ligging van de stad langsheen de oevers versterken de schoonheid van haar tempels en gebouwen. U bezoekt er het Chiang Saen museum dat een opmerkelijke collectie van antiek en oude Boeddhabeelden omvat. Verder bezoekt u de belangrijkste tempels van de stad. De Wat Chedi Luang is opmerkelijk door zijn stijl en formaat. Op een achthoekig voetstuk staat een klokvormige spits. De Wat Pasak is een uniek schrijn. De naam verwijst naar de 300 oorspronkelijk teakboomstammen die gebruikt zijn voor het hek. De tempel kent Srivijaya, Dvaravati en Sukhothai invloeden. Als laatste bezoekt u de magnifieke Wat Phra That Chom Kitti, die een mooi uitzicht over de stad biedt. Namiddag vrij te besteden. Er is voorzien in een Royal Siamese traditionele massage (duur 1u). U geniet een diner bij kaarslicht in het restaurant van het hotel.
OVERNACHTING in The Legend Chiang Rai Boutique River Resort & Spa – Grand Deluxe Studio

Dag 03: Chiang Rai (O, L)
Vandaag gaat u op zoektocht naar de verschillende leden van de bergvolkeren in de weelderig groene omgeving van Chiang Rai. De veelal kleurrijke, inheemse stammen van Thailand (ook wel de bergvolkeren genoemd) maken ongeveer 2% uit van de totale bevolking. Net door het vasthouden aan eeuwenoude tradities en gewoontes blijven ze een grote belangstelling genieten. We kunnen de twintig verschillende bergvolkeren in Thailand opdelen in 6 hoofdgroepen. Elke hoofdgroep geniet zijn unieke waarden, normen, tradities, gewoontes, geschiedenis en klederdracht. Een tocht naar pittoreske noorden van Thailand voert u naar de Baan Mae Ma en Baan Dai dorpjes. U bezoekt een dorpje waar de Lanna inwoners leven van prachtige handgeweven textielstukken. Verder richting Doi Mae Salong, dat een eerder Chinese invloed geniet. Hier slaagt u de richting in van de machtige bergen en hun adembenemende vergezichten. In Baan Lao Sib bent u getuige van de weeftechnieken van de Yai-gemeenschap. Terugkeer naar uw hotel.
Bij valavond wordt u opgehaald met een tuk-tuk en gaat op ontdekking naar het nachtleven van de stad. Per tuk-tuk passeert u aan het Koning Mengrai monument en het monument ter ere van koning Bhumibhol. Een laatste halte is één van de gekende night markets, waar op enkele van de lokale delicatessen kan proberen.
OVERNACHTING in The Legend Chiang Rai Boutique River Resort & Spa – Grand Deluxe Studio

Dag 04: Chiang Rai (O)
Dag vrij te besteden tot het moment van vertrek (opgelet: geen late check-out inbegrepen). Transfer naar de luchthaven voor uw vlucht huiswaarts of naar een volgende bestemming.

ONZE HOTELKEUZE
The Legend Chiang Rai Boutique River Resort & Spa**** (Grand Deluxe Studio): het resort is gelegen aan de oevers van de charmante Mae Kok rivier. Door het gebruik van details uit de noordelijke Thai architectuur, kunstwerken en gepleisterd witte muren krijgt u de indruk in een authentiek Lanna dorpje terecht te komen. Elk van de 78kamers zijn ontworpen met gebruikt van grote bedden, teakhouten meubilair en een ruim zitgedeelte in openlucht. In de rustige en weelderige tuin treft een groot overloopzwembad. In de spa kan u opteren voor deugddoende behandelingen.

PRIJS
Prijs per persoon, gebaseerd op 02 personen / 01 kamer: € 705,00
Geldig voor alle verblijven van 01/08 tot 31/10/2019
Er gelden supplement tijdens de periode tussen kerstmis en nieuwjaar (op aanvraag)

Prijs per persoon, gebaseerd op 02 personen / 01 kamer: € 849,00
Geldig voor alle verblijven van 01/11/2019 tot 31/03/2020

Prijs per persoon, gebaseerd op 02 personen / 01 kamer: € 835,00
Geldig voor alle verblijven van 01/04 tot 31/10/20

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: 3 nachten verblijf in The Legend Chiang Rai Boutique River Resort & Spa in een Grand Deluxe Studio (op basis van logies en ontbijt), speciale honeymoon aanbieding (fruitmand op de kamer, bloemenhartdecoratie op het bed in de kamer, fles schuimwijn), vermelde maaltijden, Thai welkomstdiner (dag 01) en diner bij kaarslicht (dag 02), 1 spabehandeling ‘Royal Siamese Traditional’ (duur 1u) voor 2 personen, privé tricycle tour op dag 1 met een Engelstalige privégids georganiseerd door het resort, begeleiding van een Engelstalige privégids voor alle overige excursies en transfers, vervoer in een geklimatiseerde privéwagen, alle vermelde uitstappen, tours, bezichtigingen.

Niet inbegrepen: vluchten, niet vermelde en/of optionele excursies, fooien, visum (BELGEN: een geldig (tot 6 maanden na retour) internationaal paspoort - NIET-BELGEN: gelieve zich te informeren bij ambassade/consulaat van Thailand), persoonlijke uitgaven, verzekeringen. Prijs geldig voor vertrek van 01/08 tot 31/10/2019. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid – 30/07/2019.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request (cloned)

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.