€ 13.779

Scenic Luxury Cruises

12
dagen
vanaf
ipv
€ 13.779
Vertrek op 30/05/2020 aan boord van de Scenic Eclipse
Bestemming 

Europa

Omschrijving 

Verken de historische zeemogendheden Spanje, Portugal, Frankrijk en het enigmatische Nederland. Dompel jezelf onder in het bruisende Spanje, ervaar het elegante Portugal, bezoek de kusten van Bretagne en de slagvelden van Normandië. Wandel door de grachten en bewonder de middeleeuwse gildehuizen en gotische kerken in Brugge en proef de beroemde chocolade voordat je je reis in Amsterdam afsluit.

Barcelona – Malaga – Sevilla (overnight) – Lissabon – Porto – Brest – Cherbourg – Zeebrugge – Amsterdam

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: vlucht Brussel – Barcelona met Brussels Airlines (V-Klasse), transfer in Barcelona, cruise in all inclusive, Spa Suite, havengelden en BTW. Ontscheping in Zeebrugge: op aanvraag mogelijk.

Niet inbegrepen: trein Amsterdam – België (op aanvraag mogelijk), persoonlijke uitgaven, annulatie- en reisverzekering. Algemene voorwaarden volgens de brochures van Scenic° Luxury Cruises en Footprints. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid – 18/02/2020.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request (cloned)

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.