€ 3.979

Sea Cloud Cruises. Nice - Rome

8
dagen
vanaf
ipv
€ 3.979
Vertrek op 25/04/2020 aan boord van de Sea Cloud II
Bestemming 

Middellandse Zee

Omschrijving 

Nice – Sanary sur Mer – Imperia – Portovenere – Livorno (Pisa/Firenze) – Portoferraio - Rome

Prijs omvat 

Prijs per persoon op basis van 2 personen omvat: vluchten Brussel – Nice/Rome – Brussel met Brussels Airlines (S/V-klasse), transfers, cruise in vol pension in een buitenkajuit op garantiebasis, fooien, 5-gangen gala diner, welkomst- en afscheidsdrink met champagne, geselecteerde wijnen en bieren bij de maaltijden, niet alcoholische dranken, havengelden en BTW. Supplement vanaf 01/12/2019 : + 200 Euro.

Algemene voorwaarden volgens de brochures van Sea Cloud Cruises en Footprints. Niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en niet retroactief. Alle prijzen en informatie zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid – 31/07/2019.

Wenst u meer informatie over dit programma? 

Information Request (cloned)

Footprints kiest er bewust voor om de reisagent als tussenpersoon te respecteren vermits wij ervan overtuigd zijn dat de reisagent een meerwaarde vormt voor jou als klant. De reisagent kan je immers als vertrouwenspersoon reeds assisteren bij je keuze van vakantiebestemming en je alle mogelijke praktische informatie verschaffen zodat je goed voorbereid op reis vertrekt!

Footprints verwerkt noch voor interne, noch voor externe doeleinden uw persoonsgegevens.